top of page
Søg
  • Forfatters billedeAsbjørn Andreasen

Min Far skulle være Solen.

Kristian Leth har skrevet om savnet af sin Far: Jørgen Leth. Hans beskrivelse ramte mig dybt. Jeg genkendte det. Smertelig tydeligt.“Min far skulle være solen, derfra hvor tyngdekraften udgår. En far KAN tage denne rolle på sig. En far kan vide at det ER sådan, om han vil det eller ej. Han kan udfordre det, forholde sig til det, tage det alvorligt. For sin egen skyld, måske også for sin egen skyld, fordi det heler ham. Eller også kan faren vælge IKKE at træde ind i den rolle. Et solsystem uden sol, planeter der cirkulerer om ingenting, verdner der ikke varmes op, intet lys, men et mørke, et fravær. Noget der ikke kan nævnes, fordi det ikke findes.”

(https://omny.fm/shows/weekendavisen-avistid/kristian-leth-jeg-har-fors-gt-ikke-at-skrive-denne?fbclid=IwAR3Yp0HrysTXpBNzwqBIrTUwSRFpE7CEpUGah5uZFA6-QkTZSnF9Be2uABs)

105 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page