top of page
Søg
  • Forfatters billedeAsbjørn Andreasen

Hvornår er jeg i vejen for mig selv?


Jeg var ude at klatre i går. Hang på en rute og kunne ikke komme forbi en crux'et, det sværeste punkt. Jeg prøvede på alle mulige måder i en halv time eller mere, men lykkedes ikke. Jeg hang i rebet, lænede mig tilbage og tænkte et stykke tid, til jeg indså grunden til, at jeg ikke kunne bevæge mig forbi dette punkt, grunden til jeg sad fast og ikke kunne komme videre: Jeg havde sat en cam, en metal ting du sætter fast i væggen for at holde dig, hvis du falder, for at redde mig fra min egen frygt. - Og den havde jeg sat det eneste sted, hvor det var muligt for mig at gribe med min hånd. Jeg havde, for at passe på mig selv, blokeret min egen vej op. Jeg stod i vejen for mig selv! Jeg tog mod til mig og fjernede cam'en. Da den var væk, klatrede jeg til toppen.66 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page