top of page

lør. 20. aug.

|

Holte

Workshop for Voksne Døtre

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Workshop for Voksne Døtre
Workshop for Voksne Døtre

Tid og Sted

20. aug. 2022 09.00 – 16.00

Holte, Søterrassen, 2840 Holte, Danmark

Om

Workshop for alle kvinder, med ondt i relationen til deres far

Vores far er den første mandlige rollemodel, vi møder i vores liv. Relationen kommer ofte til at danne grundlag for, hvad vi fremover helt naturligt forventer og tager for givet ved mandlige relationer senere i vores liv. Samtidig er far, udover mor, den første voksne vi spejler os i og det betyder alverden i forhold til vores udvikling. En problematisk relation kan trække dybe spor med sig ind i voksenlivet. Det samme gælder, hvis du har mistet din far som barn, ung eller voksen.

På workshoppen vil vi arbejde med, hvordan du forholder dig til din far. Vi kan ikke ændre på fortiden og vi kan heller ikke love, at forholdet til din far bliver bedre. Men det, vi godt tør love, er, at du efter workshoppen vil have et andet syn på, hvordan relationen påvirker dig og at du har fået redskaber, der gør dig i stand til at ændre det.

Din far skal ikke med. Dvs at selv hvis han aldrig har været tilstede i din tilværelse eller er død, ville du også kunne få noget ud af denne dag.

Begivenheden finder sted i smukke, rolige omgivelser i en hytte i Rude Skov ved Holte. (https://hellerud.dk)

Udover omgivelserne garanterer vi også, at du er i trygge hænder hos os.

Vi er: Asbjørn @farogsoen.dk – uddannet pædagog med en bachelor i Ritualiseret Anerkendelse, kaospilot og løsningsfokuseret coach (for at nævne et par af hans uddannelser). Asbjørn er ophavsmanden til Far&søn, hvor han har stor succes med disse workshops for mænd. Nu er det altså blevet kvindernes tur

Mette @familieterapivestergaard – uddannet pædagog, kandidat i pædagogisk psykologi og løsningsfokuseret coach. Mette arbejder som familieterapeut med speciale i skilsmisse, deleforældre og stress. 

Skal du også med? 

PRIS: 900 DKR pr person Inkluderet i prisen er også kaffe, simpel men lækker frokost og drikkevarer.

Afbudspolitik:

Ved afbud min. 30 dage før event start, tilbagebetales 75% minus billetafgift.

Ved afbud min 14 dage før event start, tilbagebetales 50%. minus billetafgift.

Ved afbud senere end 14 dage før event start, refunderes billetter ikke.

Det er dog muligt at videresælge billeterne eller at bruge det ikke refunderbare beløb, på et eller flere events arrangeret af Far&Søn.

Billetter

  • Workshop For Voksne Døtre

    900,00 kr.
    +22,50 kr. Servicegebyr

Total

0,00 kr.

Share this event

bottom of page