top of page

lør. 21. aug.

|

Holte

Workshop for Voksne Døtre

Registration is Closed
See other events
Workshop for Voksne Døtre
Workshop for Voksne Døtre

Tid og Sted

21. aug. 202 12.13 – 12.28 GMT+0.53.28

Holte

Om

Workshop for alle kvinder, med ondt i relationen til deres far

Vores far er den første mandlige rollemodel, vi møder i vores liv. Relationen kommer ofte til at danne grundlag for, hvad vi fremover helt naturligt forventer og tager for givet ved mandlige relationer senere i vores liv. Samtidig er far, udover mor, den første voksne vi spejler os i og det betyder alverden i forhold til vores udvikling. En problematisk relation kan trække dybe spor med sig ind i voksenlivet. Det samme gælder, hvis du har mistet din far som barn, ung eller voksen.

På workshoppen vil vi arbejde med, hvordan du forholder dig til din far. Vi kan ikke ændre på fortiden og vi kan heller ikke love, at forholdet til din far bliver bedre. Men det, vi godt tør love, er, at du efter workshoppen vil have et andet syn på, hvordan relationen påvirker dig og at du har fået redskaber, der gør dig i stand til at ændre det.

Din far skal ikke med. Dvs at selv hvis han aldrig har været tilstede i din tilværelse eller er død, ville du også kunne få noget ud af denne dag.

Begivenheden finder sted i smukke, rolige omgivelser i en hytte i Rude Skov ved Holte. (https://hellerud.dk)

Udover omgivelserne garanterer vi også, at du er i trygge hænder hos os.

Vi er: Asbjørn @farogsoen.dk – uddannet pædagog med en bachelor i Ritualiseret Anerkendelse, kaospilot og løsningsfokuseret coach (for at nævne et par af hans uddannelser). Asbjørn er ophavsmanden til Far&søn, hvor han har stor succes med disse workshops for mænd. Nu er det altså blevet kvindernes tur

Mette @familieterapivestergaard – uddannet pædagog, kandidat i pædagogisk psykologi og løsningsfokuseret coach. Mette arbejder som familieterapeut med speciale i skilsmisse, deleforældre og stress. Det bliver Mettes første gang som coach i skoven, og udover frygten for kolde tæer, så glæder hun sig virkelig meget.

Skal du også med? Lørdag den 12. februar kl 9.00-16.00 INTROPRIS: 750 DKR pr person Inkluderet i prisen er også kaffe, simpel men lækker frokost og drikkevarer.

Share this event

bottom of page